Kriskras

Onze vergaderingen gaan normaal gezien door op zondag van 14u tot 17u. Uitzonderingen worden steeds vermeld in de Kriskras: daarin staat ons wekelijks programma aangevuld met contactgegevens, belangrijke informatie, wat meer info over de leiding etc. Kortom, een must read voor al onze leden! Je kan jouw Kriskras gratis ophalen bij één van de eerste vergaderingen van het semester.

Download hier de kriskras voor het najaar van 2018 in PDF formaat.

Naast de wekelijkse vergaderingen organiseren wij nog talrijke andere evenementen, gaande van kasactiviteiten door de leiding tot onze schitterende kampen! Hier alvast een overzicht voor dit jaar:

29-30 sept 2018

Startweekend

De allereerste vergadering van het nieuwe scoutsjaar! Kom spelenderwijs te weten wie jouw leiding zal zijn en misschien word je wel beloond met een lekkere hotdog! Nieuwe leden en kapoenen worden verwacht op zondag om 14u, bestaande leden spreken vroeger af en krijgen via mail verdere instructies.

19 okt 2018

Dag van de jeugdbeweging

Lid zijn van een jeugdbeweging, daar mag je trots op zijn! Vandaag trekken de leden van KSA, KLJ, Chiro en natuurlijk onze eigenste scouts hun uniform aan op het werk of op school. Ook de stad voorziet van alle activiteiten, gaande van een gratis ontbijt op de Grote Markt tot een grote fuif voor de oudere leden.

11 nov 2018

Soepverkoop jaarmarkt

Naast ons eetfestijn staat de leiding ook paraat op de Aalsterse jaarmarkt met heerlijke porties soep. Breng ons zeker een bezoekje en proef van onze lekkere ajuinensoep!

21 dec 2018

Kerstfeestje

Om het eerste semester in gepaste sfeer af te sluiten organiseren we jaarlijks een kerstfeestje voor de ouders en leden. Daar kunnen de leden onderling cadeautjes uitwisselen terwijl de ouders gezellig genieten van een glaasje glühwein!

* Kansentarief op aanvraag